IliHaberleri

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor

Ayıntap Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aktaş, 'Baklavanın yapım aşamasında modernize olacak bir durum yok. Yani bunun açılımı, yapımı, dilimlenmesi gibi. Biz ustamızdan nasıl gördüysek öyle devam ediyoruz.' dedi.

Son Dakika, Politika, Haber

171
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@ilhaberleri.com.tr

ilhaberleri.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları aa firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.