IliHaberleri

Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor

Son dakika haberine göre: Siirt'te kepekli unla hazırlanan, tandırda uzun sürede pişirilen, uzun süre bayatlamayan kuru ekmek ıslatılarak tüketiliyor. Kuru ekmek, genellikle kahvaltı sofralarında otlu...

Son Dakika, Politika, Haber

165
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@ilhaberleri.com.tr

ilhaberleri.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları Ahaber firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.