IliHaberleri

4 gün öncesinden soğan, biber, tuz ve çeşitli baharatlarla terbiye ediliyor! O ilimizin tescilli lezzeti

Erzurum'da yüksek rakımda yetişen koyun ve kuzuların etiyle yapılan, özel baharatlarla hazırlanarak odun ateşinde pişirilen cağ kebabı, ramazanda da tüketiliyor. 22 Şubat 2010'da coğrafi işaretle tescillenen...

Son Dakika, Politika, Haber

344
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@ilhaberleri.com.tr

ilhaberleri.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları Ahaber firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.